USRobotics’in Ndx'le uçuracak

USRobotics’in Ndx'le uçuracak



USRobotics, yeni ürün ailesi Ndx’in lansmanını İstanbul’da düzenlediği toplantıda gerçekleştirdi. Ndx ürün ailesi, kullanıcıları 270 Mbps hızla tanıştırıyor.
USRobotics, KOBİ’lere hitap eden Veri Depolama Cihazı ile Profesyonel Access Point’in de duyurusunu aynı toplantıda yaptı. Toplantıya, USRobotics Türkiye Satış Müdürü Yosi Rafael’in yanı sıra, şirketin Uluslararası Satış ve Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı Peter Blampied ve USRobotics EMEA Pazarlama Müdürü Tony Field de katılarak yeni ürünlerle ilgili bilgi verdiler.

Ndx ürün ailesinde USR5464 Kablosuz Ndx Router, USR5454 Kablosuz Ndx Access Point, USR9113 Kablosuz Ndx ADSL2+ Ağ Geçidi, USR5419 Kablosuz Ndx PCI Adaptörü ve USR5412 Kablosuz Ndx PCMCIA Kartı bulunuyor. Kablosuz bağlantı menzilini önceki protokole göre %500 artıran Ndx serisi ürünler, yüksek güvenlik özellikleriyle ve 3 antenli olmalarıyla dikkati çekiyor.

USR8700 Veri Depolama Cihazı ise, KOBİ’ler için geliştirilen bir ürün. Uzaktan çalıştırılma özelliğine sahip olan ürünün, otomatik veri yedekleme, RAID 0/1/10/5 ile JBOD teknolojileri ve 2 terabayta kadar veri depolama gibi avantajları, KOBİ’lerin kurumsal verilerini güvenli ve sağlıklı şekilde yedeklemelerini mümkün kılıyor.

USR5453 Profesyonel Access Point de KOBİ’lerin ihtiyaçları göz önünde tutularak tasarlanan bir ürün. Üstün yönetim ve güvenlik özellikleriyle donatılan USR5453, yüksek performanslı birden fazla kablosuz ağ kurmak isteyen işletmeler için ideal. Ürün, kolay kurulum ve kullanım özelliklerinin yanı sıra çok gelişmiş uyumluluğu sayesinde kendisine yapılan yatırımın karşılığını en iyi şekilde veriyor.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

Okunma : 212 Yazdır Gönder
>>> Yorumlar
   Etiket
   CeBIT 2007 - CeBIT 2007 Haberleri - CeBIT Bilişim Eurasia - USRobotics - USRobotics NDX


Üye Girişi






Anket

Cep Telefonu Markanız
Nokia
Motorola
Siemens
Panasonic
LG
Samsung
Sony Ericson