Ucuza konuşmanın formülü

Ucuza konuşmanın formülü



Yüksek hızda internete bağlanmak hem de ekonomik tarifelerle telefon görüşmeleri yapmak isteyen kurumlara çözüm AirTies’dan geldi. Herhangi bir operatöre bağımlı olmayan WAV-180, KOBİ’lerin iletişim maliyetlerini rahatlatacak.
AirTies, güçlü Ar-Ge ekibiyle KOBİ’lerin kolay ve güvenli kullanımı için ürün grubuna bir yenisini daha ekledi. İşletmeler sıklıkla yaptıkları telefon görüşmelerine göre en uygun tarifeyi sunan bir ses operatörünü seçerek; hemen ucuza konuşmaya başlıyor.
KOBİ’lerin işine yarayacak VoIP çözümü WAV-180 ile KOBI’ler kendi içlerindeki ve şubeler arası karşılıklı (P2P - Peer to Peer) telefon konuşmalarında operatöre olan ihtiyacı da ortadan kaldırıyor. Böylece ofisler kendi aralarında “bedava” konuşabilecekler.
2 hat VoIP, ADSL, Firewall, Router, Ethernet Switch ve 125Mlbps kablosuz iletişim fonksiyonlarını tek başına gerçekleştiren ürün, gelişmiş QoS özellikleri sayesinde kurumlar aynı anda ve yüksek kalitede 2 telefon görüşmesini internet üzerinden yapabiliyor. WAV-180 PBX uyumluyla da kolaylıkla santrallere entegre edilebiliyor.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

Okunma : 200 Yazdır Gönder
>>> Yorumlar
   Etiket
   CeBIT 2007 - CeBIT 2007 Haberleri - CeBIT Bilişim Eurasia - CeBIT 2007 Yenilikleri - AirTies CeBIT


Üye Girişi






Anket

Cep Telefonu Markanız
Nokia
Motorola
Siemens
Panasonic
LG
Samsung
Sony Ericson